ȘtiriUrmăriți la nivel internațional, aduși în tară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în tară de polițiști

-

- Advertisment -

În perioada 2 – 4 aprilie 2024, Poliția Română a adus în țară 11 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse, de arestare preventivă sau sentințe penale. 

Astfel, la data de 2 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 50 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Adjud, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Totodată, a fost adus un tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Satu Mare, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă. 

De asemenea, a fost adus un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Bulgaria, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Arad, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an. 

La aceeași dată, un alt bărbat, de 35 de ani, din Constanța, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Judecătoria Mangalia a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni. 

A fost adus un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Suceava, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Rădăuți, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru educativ, pentru 1 an. 

De asemenea, la aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în Moldova, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Acesta a fost adus din Franța, având emis de către Judecătoria Săveni, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni. 

La data de 3 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Arad, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Belgia, având emis de către Judecătoria Chișineu Criș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani. 

La aceeași dată, a fost adus un alt bărbat, de 42 de ani, domiciliat în București, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Tribunalul București, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 6 luni. 

De asemenea, a fost adus un tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Piatra Neamț, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pentru 2 ani și 10 luni. 

La data de 4 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 30 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul Vaslui, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 2 luni. 

Totodată, a fost adus un alt bărbat, de 28 de ani, domiciliat în Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Timiș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 4 luni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele articole

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială cu tema Eforturi de implementare a soluției celor două state, inclusiv problematica recunoașterii

Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a participat duminică, 26 mai 2024, la Bruxelles, la reuniunea ministerială cu tema Eforturi de...

Proiecte pentru nevoilor oamenilor din zona luncii Dunării

Oamenii din Dăbuleni au spus că, o dată la patru ani, aud aceleași promisiuni: asfaltări, rețea de apă și...

Lacul Surduc îşi va atinge potențialul turistic.

La Fârdea, întâlnim o primăriță extrem de ambițioasă care e foarte apropiată de comunitate. Violeta Dobrean şi-a propus lucruri mari...
- Advertisement -spot_img

Intervenții pentru prevenirea și investigarea violenței

În primele 4 luni ale acestui an, polițiștii au emis 4.006 ordine de protecție provizorii, 1.651 dintre acestea fiind...

Vizita de lucru a secretarului de stat Daniela Gîtman în Republica Turcia

Secretarul de stat pentru afaceri europene Daniela Gîtman a efectuat joi, 23 mai 2024, o vizită de lucru la...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you