Știri15 acțiuni operative, desfășurând 86 de percheziții pe trei...

15 acțiuni operative, desfășurând 86 de percheziții pe trei linii de activitate: combaterea criminalității organizate, investigarea criminalității economice și investigații criminale

-

- Advertisment -

În ultimele 24 de ore, prioritățile structurilor MAI au fost menținerea ordinii și liniștii publice, supravegherea și controlul frontierei de stat, stingerea incendiilor și acordarea asistenței medicale de urgență.

Astfel, angajații din cadrul structurilor operative au intervenit la 3.523 de evenimente, dintre care 2.147 au fost circumscrise menținerii ordinii și liniștii publice, iar 1.376 au fost intervenții circumscrise situațiilor de urgență, în special pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Polițiștii și jandarmii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, în cursul zilei de ieri, au prins în flagrant 95 de autori de infracțiuni care au săvârșit 99 de fapte penale. Totodată, s-au dispus măsuri preventive pentru 49 de persoane și au fost depistate 13 persoane urmărite național sau internațional.

În ultimele 24 de ore, la nivelul structurilor de poliție, au fost semnalate și înregistrate 708 posibile infracțiuni, aproape 20% dintre acestea din oficiu.

Marți, 1 martie a.c., în urma acțiunilor zilnice desfășurate de polițiștii rutieri urmăresc prevenirea și combaterea accidentelor grave de circulație, au fost reținute 462 de permise de conducere și au fost retras 218 certificate de înmatriculare.

Polițiștii și jandarmii aflați în executarea misiunilor, în cursul zilei de ieri, au constatat peste 6.700 de abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de peste 2,1 milioane de lei.

În același interval, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de aproape 400.000 de lei, iar polițiștii de frontieră au confiscat bunuri în valoare de peste 72.000 de lei.

Marți, reprezentanții IGSU au efectuat 37 de controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, fiind astfel identificate 8 obiective care funcționau fără autorizație de securitate la incendiu. De asemenea, au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 137.500 de lei.

Serviciile mobile de urgență, reanimare și descarcerare au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru acordarea de asistenței medicale de urgență pentru 1.026 de persoane.

Pe parcursul intervențiilor pompierilor, au fost salvate 8 persoane. Și polițiștii au intervenit pentru salvarea unei persoane cu intenții suicidale.

Piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 6 misiuni aero-medicale, fiind salvate 5 persoane aflate în situații de urgență.

În ultimele 24 de ore, frontiera de stat a fost tranzitată de 149.948 de persoane și de 41.268 de mijloace de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele articole

Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie și procesare

Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie și procesare. România are nevoie de investiții...

Discuții despre extinderea parteneriatului dintre România și Emiratele Arabe Unite

Sorin Grindeanu a discutat astăzi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România și Emiratele Arabe Unite. Propunerile au...

Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică

Astăzi, 18 aprilie 2024, Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparența...

Nu e doar o declarație neinspirată, e o invitație la viol!

Alina Gorghiu a reacționat vehement la declarația Preotului din Valea Plopului. Nu e doar o declarație neinspirată, e o...
- Advertisement -spot_img

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești au dispus,  în două cauze penale, reținerea a doi inculpați,  cercetați pentru săvârșirea  unor infracțiuni de trafic de...

La data de 16.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești...

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea a doi inculpați,  cercetați pentru săvârșirea  unor infracțiuni de trafic de droguri de risc.

La data de 16.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești...

Must read

Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie și procesare

Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte...

Discuții despre extinderea parteneriatului dintre România și Emiratele Arabe Unite

Sorin Grindeanu a discutat astăzi, la Abu Dhabi, despre...

You might also likeRELATED
Recommended to you